Op zoek naar best geteste matrassen?

best geteste matrassen  
Pullman matras ook in 2017 als beste getest Truste Slaapcomfort.
7 februari 2017 Fred Van Der Veer. Profiteer van de Pullman voorjaarsactie van Truste de Pullman Select boxspring nu tijdelijk zeer scherp geprijsd! Kom langs onze showroom in Amersfoort. Verschillende Pullman matrassen zijn ook weer in 2017 als beste getest door de Consumentenbond. Het gaat om de Pullman Silverline Premier en de Pullman Silverline Excellence matrassen die wederom als beste uit de matrassentest van de Consumentenbond zijn gekomen! In juni 2016 sleepte Pullman ook al de felbegeerde titel binnen en ook in 2017 staan ze op de eerste plek. Een matras kopen betekent belangrijke keuzes maken. Heeft u er al aan gedacht hoe hard of zacht de matras moet zijn? Hoe belangrijk vindt u het materiaal?
Goedkope matrassen of dure matrassen? Consumentenbond.
De Consumentenbond heeft getest of goedkope matrassen minder goed liggen dan dure matrassen. Hieronder kunt u de uitkomsten lezen van deze matrassen test van de Consumentenbond. Proefslapen gelijkspel tussen de matrassen! De een zweert bij een matras van 2000 euro en de ander geeft er niet meer dan 200 euro aan uit en slaapt dan ook lekker op het matras. Ligt een dure matras beter dan een goedkope matras? De Consumentenbond vroeg het twaalf testslapers. Het enorme prijsverschil tussen matrassen zit deels in de soort.
Als beste matras getest door de Consumentenbond.
Van de 81 matrassen die zijn opgenomen in de matrassen vergelijker van de Consumentenbond scoort het Emma matras het best. Daarmee troeft de nieuwe Beste uit de Test niet alleen de andere geteste one-fits-all matrassen af zoals Matt Simba en Bruno maar ook gevestigde merken zoals Auping Tempur en Pullman. Het beste matras volgens de Consumentenbond hoeft dus helemaal geen duur matras uit de beddenspeciaalzaak te zijn! Bekijk de vergelijker van de Consumentenbond voor alle resultaten. Je kunt de hele test op hun deze website nalezen tegen betaling www.consumentenbond.nl/matras/beste. Op de website van de Consumentenbond vind je nog meer informatie over de matrassentest of over de Consumentenbond zelf. Ons matras is om verschillende redenen zo goed uit de matrassen test gekomen.
Pullman matras als beste getest door Consumentenbond Truste Slaapcomfort.
16 juni 2016 Fred Van Der Veer. Onlangs heeft de Consumentenbond weer verschillende matrassen getest. Uit de matrassentest van afgelopen juni 2016 komen de Pullman Silverline Premier en de Pullman Silverline Excellence als beste matrassen uit de test! Ervaar het comfort van deze Pullman matrassen zelf. Kom voor een persoonlijke aanbieding nu langs in onze showroom in Amersfoort. Gratis levering en montage. Waar vindt u ons. T 033 47 67 797. F 033 25 80 133. 13.00 uur tot 18.00 uur. 10.00 uur tot 18.00 uur. 10.00 uur tot 18.00 uur.
Matras wehkamp.nl als beste getest door Consumentenbond.
De matras van wehkamp.nl kwam als beste uit de laboratoriumtest. Een dure matras is niet per se beter dan een goedkopere stelt de Consumentenbond na de test van 15 pocketveringmatrassen. De organisatie testte de matrassen onder andere op lichaamsondersteuning de afvoer van vocht en stevigheid. Voor wehkamp.nl deed de Luxe Comfort 508712 200 mee aan de test. De matras scoorde een 79 in het laboratorium en eindigde daarmee op de eerste plaats. De Norma Combispring 20 latex 600 eindigde op de tweede en de Auping Adagio Pocket 950 op de derde plaats. De matras van wehkamp.nl en de Vivo Pocket van Auping werden daarnaast getest door een panel van 12 proefslapers. De test vond plaats in een hotel in Scheveningen. Het panel mocht op elke matras een nachtje slapen.
Matrassen test Consumentenbond uitslag dubieus.
Stabiliteit op de Tempur Original-matras krijgt een cijfer 55. Ook op dit punt scoort de Tempur Original niet echt hoog en krijgt deze matras een 55. In vergelijking met de andere geteste matrassen blijft Tempur achter bij de vergelijkbare matrasaanbieders. Qua stabiliteit scoort de Auping Vivo Visco matras goed met een 77. De Consumentenbond-matrassentest 2011 komt qua levensduur voor de Tempur Original met een cijfer 78 en qua vochttransport 75. Dit zijn dan toch weer goede cijfers zeker als je nagaat dat de ventilatie bij traagschuim matrassen niet altijd even goed is en dat deze klam kunnen aanvoelen. De hanteerbaarheid van de Tempur Original-matras werd beoordeeld met een 1. Dat is natuurlijk een slechte beoordeling maar dit type matras hoeft nooit gekeerd te worden!
Beddenverkopers Gemist Uitzendingen Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Waar moet je op letten bij de aanschaf van een matras? Beddenverkopers hebben nogal uiteenlopende adviezen waar moet je op af gaan? De Consumentenbond test regelmatig matrassen en wijst dan een matras aan als Beste Koop of als Beste Getest. Tijdens deze testen wordt er gekeken naar duurzaamheid ventilatie en drukverdeling. Slaapcomfortexpert Pascal Mannekens zegt dat het niet mogelijk is om één matras als Beste Koop aan te wijzen omdat het per persoon verschilt wat het beste is voor de rug. Mannekens vindt de aanschaf van een matras vooral een medische kwestie maar dat hoeft natuurlijk niet in alle gevallen zo te zijn.
Beste matras Dat is het matras dat bij u past.
Ontvang het boek Slaap om te leven t.w.v. Wat is het beste matras? Deze algemene vraag kan helaas niemand beantwoorden. Uit het diverse aanbod van matrassen is niet een algemeen matras aan te wijzen als het beste matras. De vraag die u zich moet stellen is Wat is het beste matras voor mij? Maar ook deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Door het overweldigende aanbod van matrassen merken en prijzen is de markt voor matrassen ondoorzichtig geworden. Op zoek naar het beste matras ziet de consument door de bomen vaak het bos niet meer. Beste matras Dat is het matras dat bij u past.

Contacteer ons

beste babymatras
babymatras test
levensduur matras
Bed inclusief matras
metalen bedframe
Bedden te Koop
matrassen aanbieding
best geteste matrassen